Facebook markedsføring

Med Facebook markedsføring bliver kan du markedsføre din virksomhed og dine produkter, lige der hvor dine kunder bruger meget tid.

Bestil gratis analyse her

Med Facebook markedsføring kan du med en social tilstedeværelse, i form af en Facebook side, interagere med dine kunder/kundeemner og skabe viral markedsføring med opslag på din side. Din siden kan desuden knyttes til en annoncekonto, hvor du kan oprette mange forskellige typer af branding-, produkt-, lokalannoncer m.m.

Facebook side

Ingen tvivl om at en stor del af din målgruppe er på Facebook. Med en Facebook side kan du nå ud til de kunder og kundeemner, som har interesse i din virksomhed og dine produkter.

Med en social tilstedeværelse, kan du markedsføre din virksomhed viralt og skabe stærkere kunderelationer med Social CRM.

Facebook sider oprettes med en overordnet kategori, som definerer dine muligheder med sidens oplysninger, som dine kunder og kundeemner kan finde om dig.

Se den komplette liste over virksomhedstyper og kategorier her

Annoncekonto

Som virksomhed kan du se Facebook som en enorm kundedatabase, hvor du kan målrette betalt annoncering både mod eksisterende kunder, besøgende på dit website eller målrette din annoncering mod segmenter med et utal af definitionsmuligheder.

Send folk til dit website, giv dine loyale kunder eksklusive tilbud eller øg interaktionen med din side med Facebook annoncer og skab øget brand/produkt awareness og øg din omsætning med Facebook markedsføring.

Facebook ejer desuden Instagram og har åbnet op for Instagram markedsføring via Facebook annoncekonti. Dette betyder at din Facebook marketing kan vises på Instagram og du kan derved ramme din målgruppe i endnu en social kanal.