Ring og få en uforpligtende snak

+45 25 94 60 91

eller på

salg@retainer.dk

Om Retainer

Retainer er en del af virksomheden, MySupport.dk, som er et full-service, in-house udviklingshus indenfor både app- og hjemmesideudvikling samt udvikling og analyse af online markedsføring. Hos Retainer er vi specialister i online markedsføring, og vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med at blive set, skabe de rette budskaber og optimere jeres visninger på tværs af online platforme.

Vi tilbyder mange aspekter indenfor online markedsføring heriblandt søgemaskineoptimering (SEO), fokuserede Google Adwords kampagner og remarketing. Derudover tilbyder vi også hjælp til at optimere din online markedsføring på de sociale medier herunder Facebook og LinkedIn – både ift. opsætning, annoncering og support.

Vi har hovedsæde i Viborg, hvor vi har vores daglige gang og designer og udvikler alle vores produkter in-house, men vi har kunder fra hele Danmark. For dig som kunde betyder det, at du kan forvente en hurtig og kompetent service med en fast kontaktperson.

Hvorfor vælge Retainer?

En af vores store styrker er, at vi er en flok nørder med en stor passion for vores arbejde. Derfor udfører vi altid vores arbejde 110 %, og vi er med dig hele vejen igennem – lige fra første kontakt til support af din markedsføringsløsning.

Derudover har vi flere års erfaring indenfor online markedsføring, og vi holder os opdaterede på feltet, som er under konstant udvikling. Hos Retainer er du derfor sikret en vidensbaseret løsning, som er skræddersyet til din virksomhed og dit brand. Vi tilbyder desuden løsninger til et utal af erhverv og virksomhedsstørrelser, og vi kan hjælpe dig med den tekniske opsætning og implementering, uanset hvilket CMS system du anvender.

  • Vidensbaseret online markedsføring
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Google Adwords
  • Remarketing kampagner
  • Social Media management – herunder Facebook og LinkedIn

Om os