Lokal markedsføring

Få din fysiske butik online til dine lokale kunder.

Styrk omsætningen og kunderelationer til dine lokale kunder med din webshop - mange forbrugere checker online i webshoppen, før de handler i den fysisk butik, og med lokal markedsføring udbygges og fastholdes kunderne.

Styrk den lokale online synlighed og få mersalg i butikken, flere deltagere til dine events og øget kendskab til virksomheden med lokal seo, lokal email markedsføring, lokal Adwords annoncering og lokal segmenteret sociale media markedsføring.

Eksempler på produktløsninger:

SEO pakke med 25 søgeord kr. 2195,- pr. måned -

Adwords pakke med 50 søgeord kr. 1795,- pr. måned

Se mere info her: produktløsninger

Google firmaprofil

Få dit firma profileret på Google, med profilbillede, logo, opkaldsfunktion, åbningstider, kort mv. Gør det nemt for dine kunder at finde din grundinfo, når de søger efter dig.

Med en Google My Business kan dine lokale kunder hurtigt finde dig. 

Facebook markedsføring - Lokal

Er din virksomhed på Facebook, ligger der flere muligheder for at skabe øget opmærksomhed i lokalområdet, både ved hjælp af lokal målretning af dine sideopslag eller med Facebook Local ads.

Med lokal markedsføring og målretning af dine opslag, kan du sikre høj relevans på opslagets indhold blandt modtagerne. Det er kun den valgte målgruppe som kan se dine målrettede opslag og du kan derfor ”pleje” dine lokale kunder med unikke tilbud og muligheder.

Med Facebook boost af opslag, kan du desuden booste dine opslag i lokalområdet og få et større Facebook reach (rækkevidde) på dine opslag. Dette kan hjælpe dig med at skabe et større lokalt kendskab til dine opdateringer, tilbud mv. som du deler på din side.

Med Facebook lokal annoncering, kan du nå ud til din målgruppe i lokalområdet. Du kan vise målrettede annoncer ud fra en radius af din virksomheds adresse helt ned til 1km. Du kan derfor fange mulige kunder, når de befinder sig tæt på din virksomhed og du kan øge kendskabet og de lokale konverteringer.