https://www.retainer.dk/kontakt/hoer-mere/

Diviso - Online markedsføring

Diviso

Som Umbraco Registered Partner med over 20 års erfaring inden for udvikling af Umbraco CMS webløsninger skaber vi en webløsning, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

Processen og produktet

Udgangspunktet for aftalen er vores Retainer Datapakke, hvor der oprettes de nødvendige værktøjer til dataopsamling, som skal anvendes i forbindelse med det ønskede SEO og Adwords Google optimering arbejde.

 

Løsningen i punktform

  • Online markedsføringsaftale
  • Opsætning/Opdatering af Sociale profiler
  • Analytics leadtracking
  • Adwords - Search, Display og Remarketing

Google Analytics lead tracking

Lead tracking har også været et betydeligt fokusområde for Diviso. Der er derfor integreret Google Analytics E-commerce tracking med Contour, som tracker alle formular indsendelser og registrer disse som transaktioner.

SEO løsning

Diviso er selv ansvarlige for udarbejdelse af content til deres website, hvor vi løbende vil komme med anbefalinger til nye indsatsområder ud fra vores søgeordsanalyser og Analytics data.

Hertil skal vi yde rådgivning og implementere tekniske SEO elementer på Divisos website, for at sikre vedvarende resultater i Googles SERP.

Vores anbefalinger er udelukkende baseret på den indsamlede data med vores datapakke og hertil kan vi derfor løbende rådgive og vejlede Diviso til søgeordsoptimering af deres user engagement med henblik på bl.a. søgeresultatsvisninger og konverteringsoptimering.

Google Adwords

Gennem oprettelsen af vores datapakke, er der oprettet en Diviso MCC konto til Google Adwords, hvor de har mulighed for at administrere deres konti for hhv. Diviso.dk m.fl.

For Diviso tager Adwords aftalen udgangspunkt i søgeordsannoncering på baggrund af en indledende søgeordsanalyse. Herefter er der oprettet annoncer med udgangspunkt i firmanavn og produkter.

Der oprettes desuden search remarketing kampagner, med henblik på ROI optimering og højere annoncerelevans blandt brugerne.

Til display netværket er der oprettet dynamiske skabeloner i flere formater, som kan tilpasses enkelte kampagner uanset om formålet er branding af virksomheden eller kampagner på konkrete produkter og projekter.

Eksperter i appudvikling til alle platforme.

Vi har lavet apps siden Apple lancerede deres første iPhone, så vi tør godt kalde os eksperter i app udvikling - og vi er ikke bange for at tage en udfordring op, hvis du har særlige ønsker til din virksomheds app.