Hvordan finder dine kunder dig online? Hvordan generer du nye leads til dit salgsteam? Og hvordan bearbejder du dine eksisterende kunder?

Det er blot nogle af de udfordringer, som vi rigtig gerne vil hjælpe dig med at tackle, så vi sammen kan skabe vækst til virksomheden.

Hvor skal du starte?

Digital tilstedeværelse og online markedsføring er meget brede begreber, der dækker over et hav af værktøjer, koncepter og muligheder – Det kan derfor godt være lidt af en udfordring, at gennemskue hvor det giver bedst mening at starte.

Det vil vi selvfølgelig rigtig gerne klæde dig godt på til, med vores gratis online-view, som giver dig et samlet overblik over virksomhedens online tilstedeværelse og hvor vi vurderer du bør starte din digitale indsats.

Vores online-view baseres på vores fire online områder:

Bestil et online-view:

Hvad indeholder et online-view?

Vores online-view udarbejdes individuelt, med udgangspunkt i de informationer, som vi har til rådighed og kan se online. Når du bestiller vores online-view, modtager du det udarbejde view, som vi efterfølgende gennemgår sammen. 

Her giver vi dig vores syn på hvordan du kan skabe øget opmærksomhed og interesse omkring din virksomhed og produkter, samt øgede konverteringer.

  • Opmærksomhed
  • Interesse
  • Lead
  • Kundefastholdelse