https://www.retainer.dk/kontakt/hoer-mere/

Omnishare - Online markedsføring

Omnishare

Med OmniShare sales enablement software er alt dit salgs- og markedsføringsmateriale altid tilgængeligt – Selv når du er offline!
Det betyder at alt dit materiale er lige ved hånden, når du er til salgsmøder, på messer etc.

Med OmniShare salestool er du uafhængig af Wi-Fi og mobilforbindelse.

Når du har brug for at tilgå dit salgs- og markedsføringsmateriale, behøver du ikke vente på, at det indlæses.
Dine filer er øjeblikkeligt tilgængelige i salestool appen.

 • Det ultimative salgs- og præsentationsværktøj
 • Vidensdeling
 • Materiale er altid tilgængeligt – Selv offline
 • Ingen begrænsninger på dokumentstørrelse

Processen og produktet

Udgangspunktet for aftalen er vores Retainer Datapakke, hvor der oprettes de nødvendige værktøjer til dataopsamling, som skal anvendes i forbindelse med det ønskede SEO og Adwords Google optimering arbejde.

 

Løsningen i punktform

 • Retainer datapakke
 • Online markedsføringsaftale
 • Opsætning/Opdatering af Sociale profiler
 • Analytics E-commerce leadtracking
 • Adwords - Search, Display og Remarketing

Google Analytics lead tracking

Lead tracking har også været et betydeligt fokusområde for Omnishare. Der er derfor integreret Google Analytics E-commerce tracking med Contour, som tracker alle formular indsendelser og registrer disse som transaktioner.

SEO løsning

Omnishare er selv ansvarlige for udarbejdelse af content til deres website, hvor vi løbende vil komme med anbefalinger til nye indsatsområder ud fra vores søgeordsanalyser og Analytics data.

Hertil skal vi yde rådgivning og implementere tekniske SEO elementer på Omnishare website, for at sikre vedvarende resultater i Googles SERP.

Vores anbefalinger er udelukkende baseret på den indsamlede data med vores datapakke og hertil kan vi derfor løbende rådgive og vejlede Omnishare til søgeordsoptimering af deres user engagement med henblik på bl.a. søgeresultatsvisninger og konverteringsoptimering.

Google Adwords

Gennem oprettelsen af vores datapakke, er der oprettet en Omnishare MCC konto til Google Adwords, hvor de har mulighed for at administrere deres konti for hhv. Diviso.dk, Omnishare.net, Omnishare.co.uk, Omnishare.de m.fl.

For Omnishare tager Adwords aftalen udgangspunkt i søgeordsannoncering på baggrund af en indledende søgeordsanalyse. Herefter er der oprettet annoncer med udgangspunkt i firmanavn og produkter.

Der oprettes desuden search remarketing kampagner, med henblik på ROI optimering og højere annoncerelevans blandt brugerne.

Til display netværket er der oprettet dynamiske skabeloner i flere formater, som kan tilpasses enkelte kampagner uanset om formålet er branding af virksomheden eller kampagner på konkrete produkter og projekter.

Hos OmniShare har vi 15 års erfaring med udvikling af software og har lavet app's siden Apple lancerede deres første iPhone.

Alt laves i Danmark, hvilket sikrer dig produkter af høj kvalitet med en nærmest nørdede sans for detaljer.
Vi er placeret i Viborg i midten af Jylland, men vi er født med globalt mindset.

OmniShare appen er designet til at lette arbejdsgangen for dit salgspersonale ved at centralisere adgangen til alt salgs- og markedsføringsmateriale gennem én app.

Du kan bruge OmniShare som et internt salgsværktøj, til salgsmøder og på messer.

Skil dig ud blandt dine konkurrenter, øg dit serviceniveau og sælg mere!

Præsentationer på den fede måde

Appen er designet til at facilitere og optimere salgsprocessen for dine ansatte, ved at samle alt salgs- og markedsføringsmateriale i én app.

Vores kunder bruger appen på messer, til salgsmøder, og som et internt værktøj. På den måde kan de skille sig ud blandt deres konkurrenter og er mere effektive i deres salg med en salgsapp.

Dit materiale kan vises digitalt og give dine besøgende en interaktiv oplevelse af dit brand, hvad enten det er en video, billeder, dokumenter etc.

Formularer

Opsæt formularer og indsaml nemt data med OmniShare.

Du kan vælge fra et stort udvalg af velkendte inputtyper som tekstfelter, afkrydsningsfelter, datoinput, multiple choice og mange flere.

Formularer giver dig også mulighed for at vælge valideringsregler og betingelser for din formular.

Dette gør alt fra enkle kontaktformularer til avancerede spørgeskemaer i flere trin, til en let og problemfri proces for dit personale.

Platform & sikkerhed

Med OmniShare er dine data altid sikret. Med brugerdefinerede grupper har kun godkendte brugere adgang til dine data på forskellige niveauer.

Både på selve enheden og mellem back-end og enhed, er data krypteret. Dette sikrer at det kun er godkendte brugere, der har adgang til data og filer.

OmniShare platformen har også brugerovervågning. Det betyder, at du er i stand til at se, hvem der har adgang, hvilke dele af systemet de bruger, og hvornår de bruger det. Dette betyder også, at du let kan nægte dem adgang til systemet, hvis nødvendigt.

Med Azure CDN leveres alle dine data hurtigt og stabilt til alle app brugere over hele verden. Dette minimerer ventetiden og sikrer en lige brugeroplevelse.

Integration

Giv din salgsorganisation mulighed for at modtage ordrer og opdatere kundeoplysninger, når de er på farten.

Med OmniShare kan du indsamle og opdatere ordrer lokalt i app'en og automatisk synkronisere til dit ERP eller CRM-system, når enheden er online igen.

Dette sparer din organisation værdifuld tid og minimerer papirarbejde og fejlindtastninger. 

 • Optimer din salgsstrøm
 • Giv dine sælgere mere tid
 • Modtag ordrer direkte fra dine kunder
 • Reducér omkostninger til dokumentation og ordrebehandling