Obton - Koncenton - Online markedsføring

Obton er et dansk investeringshus, som udbyder alternative investeringsprojekter inden for grønne driftsaktiver. Obton er blandt andet Danmarks største udbyder af solcelleparker, hvor der administreres investeringer for over 3,5 mia. dkk - se mere info på Obton og Koncenton.

Processen og produktet

Obton har indgået et samarbejde med Retainer inden for flere områder, hvor de ønsker at optimere deres SEO, ORM og online markedsføring.

Udgangspunktet for aftalen er vores Retainer Datapakke, hvor der oprettes de nødvendige værktøjer til dataopsamling, som skal anvendes i forbindelse med det ønskede SEO og Adwords arbejde.

Datapakken sikrer at Obtons værktøjer nye og eksisterende findes på en samlet masterkonto for virksomheden, hvor medarbejdere, partnere mv. kan tildeles adgang til de nødvendige aktiver.

Løsningen i punktform

  • Retainer datapakke
  • Online markedsføringsaftale
  • Opsætning/Opdatering af Sociale profiler
  • Analytics E-commerce leadtracking
  • Adwords - Search, Display og Remarketing

Google Analytics lead tracking

Lead tracking har også været et betydeligt fokusområde for Obton. Der er derfor integreret Google Analytics E-commerce tracking med Contour, som tracker alle formular indsendelser og registrer disse som transaktioner.

Dette betyder at Obton har et effektivt og automatiseret lead tracking system, som giver et tydeligt indblik i statistikker til fremtidig konverteringsoptimering.

SEO løsning

Obton er selv ansvarlige for udarbejdelse af content til deres website, hvor vi løbende vil komme med anbefalinger til nye indsatsområder ud fra vores søgeordsanalyser og Analytics data.

Hertil skal vi yde rådgivning og implementere tekniske SEO elementer på Obtons website, for at sikre vedvarende resultater i Googles SERP. Sekundært bliver der også optimeret mod Obton uk og Obton it.

Vores anbefalinger er udelukkende baseret på den indsamlede data med vores datapakke og hertil kan vi derfor løbende rådgive og vejlede Obton til optimering af deres user engagement med henblik på bl.a. søgeresultatsvisninger og konverteringsoptimering.

Lokale søgeresultater
Da Obton og deres ejendomsafdeling Koncenton har afdelinger i både Aarhus og Hellerup, er de lokale søgeresultater blevet optimeret med et professionelt Google Business setup med virksomhedsprofiler og kontrol over visning af indhold i Googles SERP.

  • Obton Aarhus                         
  • Obton Hellerup
  • Koncenton Aarhus
  • Koncenton Hellerup

Google Adwords

Gennem oprettelsen af vores datapakke, er der oprettet en Obton MCC konto til Google Adwords, hvor de har mulighed for at administrere deres konti for hhv. Obton og Koncenton.

For Obton tager Adwords aftalen udgangspunkt i søgeordsannoncering på baggrund af en indledende søgeordsanalyse. Herefter er der oprettet annoncer med udgangspunkt i firmanavn og produkter.

Der oprettes desuden search remarketing kampagner, med henblik på ROI optimering og højere annoncerelevans blandt brugerne.

Til display netværket er der oprettet dynamiske skabeloner i flere formater, som kan tilpasses enkelte kampagner uanset om formålet er branding af virksomheden eller kampagner på konkrete produkter og projekter.

Social Media Management

På de sociale medier er der lavet et komplet socialt setup, hvor både de eksisterende Google+ profiler, Obton linkedin profil, Koncenton linkedin profil samt Facebook og Youtube indgår.

Med et komplet socialt setup er Obton sikret fuld kontrol over den information der vises, hvilket sikrer en professionel og korrekt visning af både Obton og Koncenton via de sociale medier.

Med det komplet socialt opsæt, har Obton også mulighed for at monitorere omtale, som kan være relevant eller direkte henvendt deres brands eller branche.

Facebook Business setup

Obton har ikke tidligere været aktive på Facebook, men med autogenerede (Uofficielle sider) har der alligevel lagt indsamlet data på denne platform. Med et Facebook Business setup, kan Obton nu nemt administrere deres officielle sider og nemt tildele/fjerne medarbejderes adgange til aktiver via Business dashboardet. 

Youtube overdragelse

Som en del af sammenlægningen til Obtons nye masterkonto, er den eksisterende Youtube kanal blevet overflyttet til den nye masterkonto.