Online markedsføringsaftale

Med en Retainer aftale sikrer du løbende fokus på din online markedsføring. Det giver stabile og kontinuerlige resultater.

Alle virksomheder er forskellige og har derfor også forskellige behov og krav. Derfor laver vi altid individuelle løsninger. Vi tror på langsigtede løsninger.

Med en Retainer aftale får du en fleksibel rammeaftale, der tilpasses dine behov.

Eksempler på produktløsninger:

SEO pakke med 25 søgeord kr. 2195,- pr. måned -

Adwords pakke med 50 søgeord kr. 1795,- pr. måned

Se mere info her: produktløsninger

Etablering af løsning.

Inden vi starter, laver vi en grundig og vidensbaseret analyse.

Baseret på analysen samt en snak om jeres målsætning, udvikler vi en markedsføringsplan. Planen afdækker potentialet med udgangspunkt i jeres strategi og vores viden om best practice på området.

Vi tager altid beslutninger ud fra fakta frem for formodninger

Løbende optimering.

Værdiskabelsen ved online markedsføring sker først, når man løbende optimerer på løsningen. Dette er en fast del af Retainer aftalen.

Den løbende optimering sker på baggrund af viden og data. Vi sørger derfor for at etablere tracking, dataopsamling og måling, så vi løbende kan optimere jeres løsning.

Processen er kontinuerlig og dynamisk, hvilket betyder, at vi løbende vil opdatere og tilpasse løsningen, baseret på leads, konverteringer og evaluering af løsningens performance.

Rapportering og gennemsigtighed

Vi ønsker fuld gennemsigtighed og sørger derfor for løbende rapportering af aktiviteter og resultater. På den måde sikrer vi, at vi leverer en målbar og resultatgivende markedsføring.

I vores kundecenter kan du løbende følge det daglige arbejde.

Fleksible betingelser.

Vores Retainer aftaler er baseret på tillid og performance, hvilket også er grunden til at vi har kun 3 måneders binding