Få succes med din digitale tilstedeværelse

Vi har efterhånden leveret en del web- og appløsninger til at fra den lokale butik her i Viborg, til store internationale virksomheder. Her har vi været med til at designe og udvikle en af de allervigtigste grundsten i den digitale tilstedeværelse.

Men når websitet er på plads, hvordan finder dine kunder dig så? Hvordan generer du nye leads til dit salgsteam? Og hvordan bearbejder du dine eksisterende kunder? – Det er blot nogle af de udfordringer, som vi rigtig gerne vil hjælpe dig med at tackle, så vi sammen kan skabe vækst til virksomheden.

Hvor skal du starte?

Digital tilstedeværelse og online markedsføring er meget brede begreber, der dækker over et hav af værktøjer, koncepter og muligheder – Det kan derfor godt være lidt af en udfordring, at gennemskue hvor det giver bedst mening at starte.

Det vil vi selvfølgelig rigtig gerne klæde dig godt på til, med vores seminarer, hvor vi gratis guider dig gennem vores udgangspunkt i den digitale tilstedeværelse og hvordan vi tackler dette, ud fra vores fire ”trin” i markedsføringsprocessen:

Vil du høre mere?

Vores seminar omkring digital tilstedeværelse, er bygget op omkring et forløb, som har til formål at give dig et bedre indblik i mulighederne inden for online markedsføring. Du kan bestille mere info om vores seminarer, via formularen her på siden.

  • Løbende seminarafholdelse
  • Få et gratis online-view
  • Book en gratis gennemgang