https://www.retainer.dk/kontakt/hoer-mere/

Umbraco

Umbraco

Umbraco CMS
Umbraco er en dansk open source CMS platform, og en af de mest populære platforme i hele verden, og dette er med god grund. Umbraco er en utrolig venlig brugerplatform, som giver dig mulighed for at redigere din hjemmeside på en nem måde. Du kan være lige så kreativ, som du har lyst til med designet, da Umbraco ikke vil bestemme dit indhold. Hvis kreativitet ikke er din stærke side, så findes der også en masse pakker fra andre Umbraco bruger, som man kan benytte sig af.

Du kan altså lave alle de ændringer, du vil. Hvis du kommer til at lave en ændring, du ikke er tilfreds med, så kan du gå tilbage til den forrige version, og prøve igen. At vælge Umbraco CMS som din platform er altså en fornuftig og praktisk løsning.

Løsningen i punktform

  • Online markedsføringsaftale
  • Opsætning/Opdatering af Sociale profiler
  • Analytics leadtracking
  • Adwords - Search, Display og Remarketing

Umbraco support


Umbraco er en open source CMS platform, som er praktisk og meget brugervenlig. Selvom den har en stor brugervenlighed, kan det godt være, at man har brug for lidt hjælp. Der er flere forskellige måder, hvorpå man kan få dette. Man kan blandt andet vælge at tage fat i et supportteam, som kan give dig professionel vejledning.

Hvis du vælger et benytte dig af et supportteam, så er du sikret den bedste vejledning. Dette kan være med til at sikre dig, at din nye hjemmeside i en Umbraco løsning fungere optimalt, således alle er tilfredse med produktet. Ydermere har du en professionel gruppe af eksperter bag dig, som er klar til at træde til, hvis der skulle opstå det mindste problem.

Umbraco udvikling


Umbraco er et værktøj, som rigtig mange virksomheder benytter til deres websites, store som små. Det er en open source CMS platform, som er gratis at anvende, da den som sagt er open source. Dette er blot en af fordelene ved at bruge Umbraco. En anden fordel er, at platformen er meget brugervenlig, hvilket for dig betyder, at det er overskueligt at udvikle dit website.

Selvom Umbraco udvikling er meget brugervenlig, så kan det være en god idé at rådføre sig med professionelle, som har arbejdet med platformen i mange år. Et team af Umbraco udvikler kan sikre dig, at dit website lever op til alle dine krav, således at både du og kunder er tilfredse.

Hvad koster en hjemmeside ?

Umbraco hjemmeside

Umbraco hjemmeside
Umbraco webshop
Umbraco ecommerce
Umbraco partner
Umbraco bureau

Umbraco CMS


Umbraco er en open source CMS platform, som blev udviklet i Danmark i 2000 af Niels Hartvig. Umbraco er en webløsning, som på en nem måde giver mulighed for at lave et lækkert, nemt og overskueligt design. Systemet er udviklet på programmeringssproget C#, og det indeholder flere typer framework samt applikationer.

Der er en del fordele ved at vælge Umbraco som sit Content Management System. For det første er det en gratis løsning, som er rigtig nem at arbejde med. Desuden er der mulighed for flersprogede sider samt en komplet brugertilpasning. Derved kan du få dit helt personlige site, som passer perfekt til både dine og kundernes behov. Desuden kan websides også overføres direkte til mobilen, så både du og kunden hele tiden har hjemmesiden ved hånden.