Videoannoncering

Med videoannoncering kan du markedsføre din virksomhed, din ekspertise og dine produkter med videoer op tværs af displaynetværket og YouTube.

YouTube er verdens 2. største søgemaskine, og video er den hurtigst voksende markedsføringsmetode i dag. Populariteten og efterspørgslen for videoindhold er støt stigende, og er en effektiv metode til vidensdeling og brand loyalitet.

Understøt dine salgsargumenter med produkt videoer, brand præsentationer eller guides, som giver din målgruppe indhold af høj værdi. 

YouTube In-Stream

Med YouTube In-Stream kan du vise video annoncer på YouTubes visningssider (videoafspiller) og via Googles Display Netværk. Med In-stream opnår du eksponeringer på tværs af enheder – Mobil, tablet og Desktop, da YouTube kan vise dine annoncer på tværs af platforme.

Du kender sikkert YouTubes annoncer, som vises inden din video afspilles. Normalt kan disse springes over efter 5 sekunder, men det er muligt at tvinge en fuld visning af en video annonce.

  • Video annoncer, der kan springes over, må højest være af 60 sekunders længde
  • Video annoncer, der ikke kan springes over, må højest være af 15 sekunders varighed.

Man betaler ikke for en visning af en annonce før:

  • Brugeren har set 30 sekunder – Hvis videoen er længere end det
  • Brugeren har set hele videoen – Hvis videoen er under 30 sekunders varighed

Fleksibel Retainer aftale

Vores retainer-aftaler er baseret på tillid og performance, hvilket også er grunden til, at vi har kun 3 måneders binding

Læs mere om vores Retainer aftale.