Video SEO

VSEO eller video SEO  er optimering af videoer så rankings forbedres i Google. Google søgeresultater lister idag forskellige typer af indhold som f.eks. tekst, billed og videoer.

YouTube optimering

YouTube er verdens anden største søgemaskine - med Youtube SEO og Youtube optimering får du bedre rankings af dine videoer på Youtube´s søgeresultater.

YouTube markedsføring

Vis dit videoindhold i annoncer, når brugere søger med bestemte søgeord på YouTube. In-Display minder til dels om Google Adwords søgeordsannoncering.

Identificer relevante søgeord for dine videoer og vis annoncer til brugere, der søger efter disse. Med de rette søgeord, relevante for dit indhold og dit brand, kan brugeren være mere tilbøjelig til at se din video, da den er relevant for deres søgning, og brugeren desuden selv vælger, hvorvidt de ønsker at se din video eller ej.

Med YouTube markedsføring og In-Display annoncer er kvaliteten af dit indhold i højsædet. Det handler om at skabe værdi for brugeren, eksempelvis med produkt guides, how-to videoer, produkt præsentationer m.m.

YouTube In-Display placering

Med In-Display annoncering kan dine annoncer vises flere steder på både YouTube og Googles Display Netværk. In-Display annoncer har desuden den fordel, at de også kan vises på YouTubes mobile website – m.youtube.com, hvilket In-Stream annoncer ikke kan.

In-Display annoncer vises på samme måde som Adwords søgeordsannonceringer på Googles søgemaskine. I YouTubes søgeresultater vises dine annoncer i toppen af søgeresultaterne, og du betaler kun for dette, hvis brugeren klikker på din annonce.

Yderligere kan dine annoncer også vises på en afspilningsside, hvor der i højre side er videoforslag til relaterede videoer. Her kan annoncer også vises i topplaceringen, og her betaler du også kun, hvis en bruger klikker på din annonce. 

Fleksibel Retainer aftale

Vores retainer-aftaler er baseret på tillid og performance, hvilket også er grunden til, at vi har kun 3 måneders binding

Læs mere om vores Retainer aftale.