Social Media Management

Med Social Media Management kan vi hjælpe dig med at forstå og optimere dine sociale profiler. Med værktøjer til både dataopsamling, statistikker og management systemer kan vi hjælpe dig lige der, hvor du har brug for det.

Nå ud til de rette brugere med det rette budskab og øg din sociale interaktion på de sociale platforme.

Vi kan hjælpe dig med din social media strategi og hvordan du kan nå ud til dine kunder bedst muligt. 

Social CRM

Med en aktiv social tilstedeværelse kan du øge følgeres loyalitet og troværdighed til et brand gennem kommunikation og interaktion. Dette skaber et personligt forhold mellem følger og virksomheden, hvilket øger tilbøjeligheden for konvertering og/eller gensalg.

Med en social profil kan du desuden opnå værdifuld indsigt i dine følgeres demografi, geografi m.m., hvilket kan være særdeles brugbar information til fremtidige annonceringer, kampagner etc.

Viral markedsføring

Har du nogensinde anbefalet et godt produkt eller god service til en ven eller et familiemedlem? Mund til mund markedsføring er en af de stærkeste markedsføringstyper, der findes. En person med høj troværdighed anbefaler dig et produkt eller en service, som de selv har gode erfaringer med.

Denne type markedsføring kan du ikke opnå med betalte annoncer, brochure, plakater m.m.

Statistik og overvågning

Vil have dybere indsigt i dine sociale sider og aktiviteter, kan vi hos Retainer sikre dig værdifulde analyser af dine sider, konkurrenter m.m. som sikrer dig grundlæggende data til optimering af din sociale indsats.

Med vores social dashboards kan vi desuden overvåge og rapportere, når din følgere snakker om dig, dine produkter eller dit brand. Dette er et led af en effektiv proaktiv ORM strategi, som sikrer dig muligheden for at reagere på enhver situation online. 

Optimering

Når det kommer til optimering af din sociale indsats, rådgiver og guider vi dig, på baggrund af data fra både Facebook, LinkedIn, Analytics mv., men også vores  3. parts data og statistikværktøj. Dette giver os det bedst mulige grundlag, for at kunne maksimerer dit ROI og sociale engagement.

Med denne viden, kan vi hjælpe dig med din strategi, planlægning og meget mere!

Fleksibel Retainer aftale

Vores retainer-aftaler er baseret på tillid og performance, hvilket også er grunden til, at vi har kun 3 måneders binding

Læs mere om vores Retainer aftale.